Familieture og familieoplevelser

Alle de bedste familieoplevelser i Nordsjælland og København

Verden omkring os er fyldt med spændende oplevelser og sjove aktiviteter for børn. Vi har samlet de bedste af dem, så I nemt kan søge inspiration til en sjov dag med familien.

Børneoplevelser er et vidt begreb. Børn er forskellige, har forskellige behov, evner og interesser. For mindre børn kan det være en fantastisk oplevelse bare at komme ud en tur på den lille lokale legeplads, mens større børn måske har behov for at brænde en masse krudt af på en ny stor legeplads, i en svømmehal eller legeland – eller måske fordybe sig i leg og læring på et museum eller et bibliotek.

Man vil blive overrasket over, hvor mange oplevelser for familien der findes derude. En god familietur kan gå til et museum, legeland, svømmehal, en naturlegeplads, en tur ud i naturen eller måske noget helt sjette. Vi har samlet alle de bedste indenfor de forskellige kategorier, så I nemt kan danne jer et overblik over hvilke sjove, børnevenlige oplevelser der findes derude, og vælge lige præcis den der bedst passer bedst til jeres familie.

Så hvis I leder efter inspiration til en god dag med børnene, så er Towoo et godt sted at starte.

Familieoplevelser og noget at spise?
Når man er afsted med familien, så er der mange praktiske ting der skal gå op i en større enhed. En af de større udfordringer er maden. Derfor har vi også samlet en liste over alle de spisesteder, restauranter og cafeer som har mad, plads og rummelighed til børn og børnefamilier. Så når I har fundet en god oplevelse at bruge eftermiddagen på, kan I også se hvilke spisesteder i nærheden, som hellere end gerne serverer god mad til sultne familier.

Søg efter flere oplevelser