De bedste fiskerestauranter i København og Nordsjælland

Alle de bedste fiskerestauranter i Nordsjælland og København

Danmark er et land omringet af hav, uanset hvor i landet er der en times kørsel til havet. Dette tætte bånd til havet, har gennem tiden selvfølgelig betydet at danskerne har et tæt forhold til havet, og maden derfra.
Et bånd det måske er forsvundet lidt, men som er kommet stærkt igen de sidste fem otte år. I sær i København er der sket en opblomstring af fiskerestauranter med et menukort fyldt med lækre retter med fisk og skaldyr.

De fleste restauranter og spisesteder har en eller flere fiskeretter på menukortet. De klassiske danske frokostrestauranter byder på de traditionelle retter som sild og fiskefilet, og de fransk inspireret cafeer og restauranter har oftest Moules frites på kortet. Det er dog ikke dem, denne liste handler, men om dem som har dedikeret deres fokus til fisk og skaldyr. Her på denne liste finder du kun restauranter i København og Nordsjælland med et menukort fyldt med lækre fiskeretter, skaldyr, surf and turf, og overdådige seafood buffeter.

Alt godt fra havet
Har du fået en trang til en god spiseoplevelse med et fokus på fisk og skaldyr vil denne liste ikke skuffe. Danmark har længe har tradition for at servere fisk og skaldyr i verdensklasse. På denne liste har vi udvalgt de bedste i København og Nordsjælland.

Søg efter flere oplevelser