Legelande i København og Nordsjælland

Alle de bedste Legelande i Nordsjælland og København

Towoo har samlet en liste over alle de sjove, vilde og fjollede legelande i Nordsjælland og København. Er det tid til at give børnene en fed familieoplevelse, med flere timeres vild leg i de kæmpe legelande? Så er denne side fyldt med gode forslag til hvor i kan give børnene en super sjov dag fyldt med fart og leg. Der findes en håndfuld sjove legelande, især de store som Dinos legeland og Leos Legeland kan give en hel dag med sjov. Det mindre legeland i Grøndalscentret er et godt alternativ til de store, her er stadig plads til masser leg og sjov, til billigere penge.

Legelande i København er hovedsageligt placeret i sammenhæng med de store centre som Fields, Fisketorvet og Rødovercentret. De rigtig store legelande findes lidt uden for København, i byer som Ishøj, Herlev, Ballerup, Slangerup, Kokkedal og Roskilde.

De fleste legepladser har en tilknyttet kiosk, hvor der oftest også kan købes mad, ellers tillader de fleste at man medbringer sin egen mad, som skal spises i specifikke områder. Tjek dog altid på legelandenes egen hjemmeside, om hvad de specifikke regler de forskellige steder.

En ting er sikkert uanset hvilket legeland i vælger, så vil børnene være glade og trætte efter en hel dag med højt tempo, sus og fart. En tur i Legeland er lig en rigtig god dag for børnene, de store legelande med rutchebaner, hoppeborge, klatreborge og et hav af spillemaskiner, bolde, og hurlumhej, skal nok holde dem beskæftiget i flere timer.

Søg efter flere oplevelser