Legepladser i København og Nordsjælland

Alle de bedste legepladser i Nordsjælland og København

I Danmark har vi en stolt tradition for, at skabe gode og sikre legepladser, der inspirerer børn til kreativ leg og aktiv udfoldelse. Der er sket rigtig meget med legepladsen siden 1970’ernes klatrestativer, og de sidste 10 år er det gået stærkt med legepladsernes udvikling. I dag er der stor fokus på, at skabe spændende legepladser der udfordrer børnenes fysik og kreativitet. Dette fokus fornemmer man tydeligt på de mange spændende og fantastisk flotte legepladser der bliver bygget over alt i landet.

Der er mange forskellige typer legepladser; nogle er små med legehuse, rutsjebane og gynger, andre har et tema, og nogle er designet af en kunstner. Fælles for dem alle er, at de har noget unikt at byde på, noget lidt ud over det sædvanlige, men alle byder de børnene op til sjov og aktiv leg.

Summa summarum, så findes der mange flotte og spændende legepladser – både indendørs og udendørs – og vi har samlet dem alle i denne guide.

Legepladser er en god gratis oplevelse
På Towoo har vi inkluderet alle gode legepladser – store som små. De små legepladser har stadig masser af charme og legetid i sig, men er måske ikke nogle, man gider rejse langt for at lege på. Derimod er mange af de større legepladser et udflugtsmål i sig selv. På dem kan familiens børn sagtens få flere timer til at gå, og hvis man pakker en taske med lidt mad, eller besøger et nærliggende spisested, har man rammerne til en god og hyggelig dag til billige penge.

Søg efter flere oplevelser