Naturlegepladser i København og Nordsjælland

Alle de bedste naturlegepladser i Nordsjælland og København

Et besøg på en god naturlegeplads er en fantastisk måde at få en god dag i naturen med sine børn på. Vi har samlet alle de bedste naturlegepladser i København og Nordsjælland på denne side.

De sidste 10 år er der sket en rivende udvikling i antallet af naturlegepladser i Danmark. Naturlegepladser udmærker sig ved, at være placeret i naturen, ofte ved en skov, eller tæt på strand og vand. De er bygget i naturmaterialer, og bruger ofte den omkringliggende natur som en del af legepladsen. Naturlegepladser henvender sig til børn i alle aldre, og danner rammerne for en rigtig god oplevelse for hele familien.
Vi har samlet de bedste naturlegepladser her på siden, så I nemt kan danne jer et overblik over, hvilke naturlegepladser der findes derude.

Naturlegepladser er en god naturoplevelse
Naturlegepladser er en god måde at få børnene ud i naturen på. Der er legeredskaber, gynger og aktiviteter til at sætte legen i gang, men oftest vil man opleve, at legen langsomt forsvinder væk fra det konstruerede og ud i naturen. Så pak en taske med mad, tæpper og godter, tag familien under armen og brug en dag sammen ude i den fantastiske, danske natur!

Søg efter flere oplevelser